DOBRODOŠLI U BLABLA MEDIA

BlaBla Media je studio za profesionalnu produkciju glasovnih snimaka i voiceover usluge. Naša misija je da klijentima pružimo vrhunski kvalitet glasovnih usluga, uz pažljivo osmišljenu produkciju koja će im pomoći da postignu svoje ciljeve.

U studiju BlaBla Media posvećeni smo tome da klijentima pružimo najbolju uslugu, personalizovanu i prilagođenu vašim specifičnim potrebama. U našem studiju koristimo savremeni softver i profesionalnu opremu kako bi vaši projekti zvučali besprekorno. Ako vam je potreban glas za TV ili radio reklamu, animirani film, video igru, audio knjigu, vodič za muzej, ili bilo koju drugu namenu, mi smo tu da vam pomognemo. Bez obzira na to da li vam treba ozbiljan, autoritativan glas, mekši, emotivni glas, ili nešto između, naš studio je spreman da sa vama radi na postizanju idealnog rešenja. Posvećeni smo tome da ostvarimo dugoročnu saradnju sa našim klijentima.

Osim davanja glasova, na raspolaganju su vam i druge usluge audio/video produkcije, kao i iznajmljivanje studija ili usluge studijskog, green screen ili terenskog snimanja i fotografisanja.

OSNIVAČ BLABLA MEDIA - SLAVIŠA REPAC

BlaBla Media je osnovao Slaviša Repac, poznatiji kao „glas iz Lidla“, koji ima preko 10 godina iskustva u davanju glasova (voiceover) za najrazličitije namene: e-learning, korporativnu naraciju, audio knjige, reklame, promocije, najave, telefoniju, video naraciju - turističke, obrazovne i informativne video zapise, vođenu meditaciju, video igre, sinhronizaciju crtanih filmova i još mnogo toga. U toku svoje bogate karijere sarađivao je sa brojnim domaćim i inostranim klijentima i brednovima poput Lidla, DeFacto-a, Privredne komore Srbije, Buzz-a, GIZ GmbH, UV Dance, Soccerbet, Culture Circle, Serbian Games Association, Gamescon…